annacelinebertrand

KOCH'S SOMMARFEST PÅ TORREBY

Publicerad 2014-07-26 14:31:01 i speciella tillfällen,

Förra helgen spenderade jag med familjen Koch i Torreby, superhärlig familj det där! och var fint dom bodde!
Helgen bestod av att jag åker direkt från jobbet i fredags och när jag kom fram så hjälpte jag till med att hämta lite bord och stolar inför Lördagens bravader, sen åkte vi och badade! Superfin badplats har dom också! På lördag förmiddag så var vi några stycken som åkte och badade igen, sjukt varmt var det så ett bad var välbehövligt. Det var riktigt varmt i vattnet också, speciellt för att vara havet. Och när vi kom tillbaka sen så var det till att fixa det sista inför kvällen och sedan fixa iordning sig själv. Lördagskvälllen var superbra! Träffade många av mina underbara simmarvänner, som jag kommer sakna dem när jag åker! 
Och efter den hejdundrande festen så blev det en lugn dag på klipporna vid havet och sedan hemfärd på söndagen. 
Detta var klart den bästa helgen på hela sommaren! Jag fick spendera den med så många underbara och fina vänner och personer, som efter denna helg, också ses som mina vänner. 
Förra helgen spenderade jag med familjen Koch i Torreby, superhärlig familj det där! och var fint dom bodde!
Helgen bestod av att jag åker direkt från jobbet i fredags och när jag kom fram så hjälpte jag till med att hämta lite bord och stolar inför Lördagens bravader, sen åkte vi och badade! Superfin badplats har dom också! På lördag förmiddag så var vi några stycken som åkte och badade igen, sjukt varmt var det så ett bad var välbehövligt. Det var riktigt varmt i vattnet också, speciellt för att vara havet. Och när vi kom tillbaka sen så var det till att fixa det sista inför kvällen och sedan fixa iordning sig själv. Lördagskvälllen var superbra! Träffade många av mina underbara simmarvänner, som jag kommer sakna dom när jag åker sen! 
Efter den hejdundrande festen på lördagskvällen så blev det en väldigt lugn dag på klipporna vid havet innan hemfärden på söndagen. 







Stort tack till alla fina vänner, nya som gamla, som gjorde helgen så fantastisk! 
/C

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela